Macrou Atlantic prăjit cu Miso

Macrou Atlantic prăjit cu Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 505 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de susan asiatic, ulei vegetal; mai mult, fileuri de macrou atlantic pe piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Miso Macrou Fript Cu Cartofi Și Spanac, Saba Misoni (macrou fiert în sos Miso), și Macrou Întreg Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți miso, miere, ulei de susan și sos de soia într-o pastă netedă.
Adăugați fileurile de macrou și aruncați pentru a acoperi cu marinada. Marinati 20 de minute la temperatura camerei. Între timp, încălziți cuptorul la 177°. ștergeți marinada de pe partea de piele a fileurilor.
Căldură 2 Tbs. ulei într-o tigaie din fontă de 12 inci sau antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, gătiți fileurile cu pielea în jos până când pielea se întunecă și se prăjește ușor, 3 până la 4 minute. Pe măsură ce fiecare lot se termină, transferați fileurile cu pielea în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Adăugați restul de 1 Tbs. ulei în tigaie între loturi dacă pare uscat. Odată ce toate fileurile sunt arse, puneți foaia de copt în cuptor și coaceți până când carnea este fulgioasă atunci când este înțepată cu un cuțit, 5 minute.
Se servește garnisit cu pene de lămâie sau felii.
38, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
9, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.