Macrou Atlantic prăjit cu Miso

Macrou Atlantic prăjit cu Miso
Macrou Atlantic prăjit cu Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 505 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de susan asiatic, ulei vegetal; mai mult, fileuri de macrou atlantic pe piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Miso Macrou Fript Cu Cartofi Și Spanac, Saba Misoni (macrou fiert în sos Miso), și Macrou Întreg Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți miso, miere, ulei de susan și sos de soia într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați fileurile de macrou și aruncați pentru a acoperi cu marinada. Marinati 20 de minute la temperatura camerei. Între timp, încălziți cuptorul la 177°. ștergeți marinada de pe partea de piele a fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Căldură 2 Tbs. ulei într-o tigaie din fontă de 12 inci sau antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, gătiți fileurile cu pielea în jos până când pielea se întunecă și se prăjește ușor, 3 până la 4 minute. Pe măsură ce fiecare lot se termină, transferați fileurile cu pielea în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați restul de 1 Tbs. ulei în tigaie între loturi dacă pare uscat. Odată ce toate fileurile sunt arse, puneți foaia de copt în cuptor și coaceți până când carnea este fulgioasă atunci când este înțepată cu un cuțit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se servește garnisit cu pene de lămâie sau felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1
Calorii
1
520, grăsime
2
36, Calorii Grase
1
320, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
38, Grăsimi Mononesaturate
4
15, carbohidrați
5
330, colesterol
6
120, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
10, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista