Machuquillo de Platanos
Machuquillo de Platanos este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, abia până la semi-copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastelón de plátanos amarillos, Supă de pătlagină (Sopa de Platanos), și Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți usturoiul și într-o ceașcă mică combinați cu 2 linguri de ulei.
Lăsați amestecul de usturoi să stea, acoperit și răcit, 1 până la 2 ore.
Tăiați carnea de porc sau slănina în zaruri de 1/4 inch și într-un castron mic combinați cu 1 cană de apă.
Lăsați carnea de porc sau slănina să stea 30 de minute și să se scurgă.
Într-o cratiță mică și grea, aduceți 1/4 cană de apă rămasă la fiert cu carne de porc sau slănină și gătiți, acoperită, la foc moderat până când apa se evaporă, aproximativ 8 minute. Reduceți focul până la moderat scăzut și continuați să gătiți carne de porc sau slănină, acoperite, amestecând ocazional, până devin aurii și crocante. Cu o lingură cu fante transferați carnea de porc sau slănina pe prosoape de hârtie pentru a scurge și a arunca grăsimea topită (sau rezervați pentru o altă utilizare, dacă doriți).
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Cu un cuțit mic ascuțit tăiați pătlaginele necojite în felii groase de 3/4 inci. Tăiați pielea de-a lungul fiecărei felii și îndepărtați-o. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/2 inch ulei la foc moderat până când este suficient de fierbinte pentru a sfârâi când se adaugă o felie de pătlagină. Prăjiți pătlaginele în loturi, fără aglomerare, până când sunt fragede și doar aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Cu clești transferați pătlaginele ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și a le transfera într-o tigaie. Păstrați pătlaginele prăjite calde în mijlocul cuptorului.
Într-un robot de bucătărie pulsați pătlaginele prăjite calde până la piure grosier.
Transferați pătlaginele piure într-un castron mic și apăsați în castron. Inversați vasul pe o farfurie de servire și atingeți pentru a desface pătlaginele.)