Machuquillo de Platanos

Machuquillo de Platanos
Machuquillo de Platanos este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, abia până la semi-copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastelón de plátanos amarillos, Supă de pătlagină (Sopa de Platanos), și Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți usturoiul și într-o ceașcă mică combinați cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
2
Lăsați amestecul de usturoi să stea, acoperit și răcit, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
3
Tăiați carnea de porc sau slănina în zaruri de 1/4 inch și într-un castron mic combinați cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Lăsați carnea de porc sau slănina să stea 30 de minute și să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Într-o cratiță mică și grea, aduceți 1/4 cană de apă rămasă la fiert cu carne de porc sau slănină și gătiți, acoperită, la foc moderat până când apa se evaporă, aproximativ 8 minute. Reduceți focul până la moderat scăzut și continuați să gătiți carne de porc sau slănină, acoperite, amestecând ocazional, până devin aurii și crocante. Cu o lingură cu fante transferați carnea de porc sau slănina pe prosoape de hârtie pentru a scurge și a arunca grăsimea topită (sau rezervați pentru o altă utilizare, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Cu un cuțit mic ascuțit tăiați pătlaginele necojite în felii groase de 3/4 inci. Tăiați pielea de-a lungul fiecărei felii și îndepărtați-o. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/2 inch ulei la foc moderat până când este suficient de fierbinte pentru a sfârâi când se adaugă o felie de pătlagină. Prăjiți pătlaginele în loturi, fără aglomerare, până când sunt fragede și doar aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Cu clești transferați pătlaginele ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și a le transfera într-o tigaie. Păstrați pătlaginele prăjite calde în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Într-un robot de bucătărie pulsați pătlaginele prăjite calde până la piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
1
Transferați pătlaginele piure într-un castron mic și apăsați în castron. Inversați vasul pe o farfurie de servire și atingeți pentru a desface pătlaginele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista