Macarons De Mure Espresso
Macarons de mure Espresso este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă servește 30. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, extract de vanillan, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Espresso Macarons, Macaroane Espresso Cu Ciocolată, și Macaroane Espresso Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Măcinați făina de migdale sau migdalele cu zahărul cofetarilor în robotul de bucătărie până se pudrează, 30 de secunde pentru făina de migdale, aproximativ 2 minute pentru migdale. (Dacă utilizați râșniță, măcinați în loturi mici.) Treceți printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron (dacă nu este suficient de fin pentru ca aproape toate nucile să treacă prin sită, regrindați). Cerneti din nou intr-un castron mare.
Amestecați pudra de espresso și vanilia într-o cană până când pulberea s-a dizolvat.
Bateți albușurile cu sare într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi. Bateți în zahăr granulat, puțin câte puțin. Măriți viteza la mare și bateți până când bezea ține vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 1 minut.
Se adaugă amestecul de espresso și se amestecă la viteză mică până se încorporează. Îndoiți bezea în amestec de migdale cu o spatulă de cauciuc până se încorporează complet. (Bezea se va dezumfla și aluatul va fi slăbit.)
Puneți mici bucăți de aluat sub colțurile pergamentului pentru a le fixa pe foile de copt.
Puneți jumătate din aluat în punga de patiserie. Ținând punga vertical chiar deasupra foii de copt, pipeți movile de aluat de 1 1/2 inch la o distanță de aproximativ 1 inch, oprind presiunea și răsturnând vârful lateral pentru a evita vârfurile (tamponați orice vârfuri cu un deget umed). Umpleți punga de patiserie și repetați.
Lăsați macarons să stea, neacoperit, la temperatura camerei până se formează o crustă ușoară, 20 până la 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 km f cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Coaceți macarons, poziția de comutare a foilor la jumătatea drumului, până când este crocantă și interiorul nu dă ușor atunci când este apăsat ușor, 22 până la 28 de minute în total. Se răcește complet pe foi de copt (pentru a întări fundul) pe rafturi, aproximativ 30 de minute. Slăbiți macarons din pergament cu spatula offset (acestea vor fi fragile).
Sandwich laturi plate de macarons împreună cu un strat subțire de jeleu.
Puneți macarons între foi de pergament într-un recipient etanș și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 2 ore pentru a se înmuia înainte de a mânca.
Ciocolata Earl grey macarons:•
Adăugați 3 linguri de pudră de cacao cu proces olandez (de preferință Valrhona) în făina de migdale sau migdale atunci când măcinați.* Omiteți pudra instant-espresso și vanilie.* Măcinați 1 linguriță de ceai Earl Grey (de la 1 pungă de ceai) într-o pulbere fină într-o râșniță electrică de cafea/condimente.
Presărați aproximativ 1/4 linguriță (restul de rezervă) pe macarons înainte de coacere.* Umpleți cu ganache de ciocolată Earl Grey: aduceți 1/2 cană smântână și restul de 3/4 linguriță pulbere de ceai la foc mic într-o cratiță mică și grea.
Se ia de pe foc și se amestecă 3 uncii de ciocolată dulce-amăruie tocată mărunt (60% până la 64% cacao dacă este marcată) și 1 lingură de unt nesărat până se omogenizează. Se răcește, șoptind ocazional, până se îngroașă, 20 până la 30 de minute.
Transferați într-o pungă sigilabilă. Decupați un colț și o țeavă pentru a umple macarons. (Va rămâne ganache.)
Macaroane cu Grapefruit:•
Adăugați 2 lingurițe de coajă de grapefruit rasă în făina de migdale sau migdale atunci când măcinați. * Omiteți pudra instant-espresso și vanilie.* Bateți 6 picături de colorant alimentar roșu în bezea.* Umpleți cu marmeladă de grapefruit.
Macarons cu fructe de pasiune din nucă de cocos:•
Bateți împreună 1/3 cană de fructe de pasiune dezghețate pur aproxume, 1/3 cană de zahăr, 3 gălbenușuri mari de ou și un vârf de sare într-o cratiță mică și grea.
Adăugați 1/2 unt de băț (tăiat în bucăți). Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, șoptind, apoi se fierbe, șoptind constant, până când cașul este gros, 1 până la 2 minute. Se răcește complet.
Transferați într-o pungă sigilabilă. Decupați un colț și o țeavă pentru a umple macarons. (Va rămâne caș.)
Macarons cu fistic-cardamom: * înlocuiți 1/3 cană de fistic decojit nesărat plus 1/2 linguriță cardamom măcinat pentru jumătate din făina de migdale sau migdale la măcinare.* Omiteți pudra instant-espresso și vanilie.* Bateți 4 picături de colorant alimentar verde și 3 picături galbene în bezea.* Umpleți cu gem de caise.
Macaroanele umplute (de orice aromă) pot fi păstrate într-un recipient etanș învelit în folie de plastic, refrigerate 2 zile sau congelate 1 lună. Aduceți la temperatura camerei într-un recipient învelit (pentru a evita condensul), aproximativ 1 oră dacă este răcit sau 2 ore dacă este înghețat.