Macarons de ciocolată franceză cu Ganache de ciocolată

Macarons de ciocolată franceză cu Ganache de ciocolată
Macarons de ciocolată franceză cu Ganache de ciocolată este un fără gluten desert. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, zahăr pudră, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Macarons de ciocolată franceză cu Ganache de ciocolată, Macarons franțuzești cu afine cu Ganache de nucă de cocos cu ciocolată albă, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut.

Instrucțiuni

1
Pentru macarons: tapetați două foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte. Montați o pungă mare de patiserie cu un vârf simplu de 1/2 inch; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Așezați zahărul pudră, făina de migdale, pudra de cacao și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați de mai multe ori pentru a aera. Procesați până la fin și combinat, aproximativ 30 de secunde. Cerneti printr-o cernere de faina intr-un castron mare; pus deoparte.Faceți o bezea așezând albușurile în vasul curat al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici. Bateți cu viteză medie până când este opac și spumos, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
CernereCernere
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați crema de tartru, creșteți viteza la mediu mare și bateți până când albușurile sunt de culoare albă și țineți linia telului, aproximativ 1 minut. Continuați să bateți, adăugând încet zahărul granulat, până când zahărul este combinat, vârfurile sunt rigide, iar albii sunt strălucitori, încă aproximativ 1 minut. (Nu exagera.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați bezea într-un castron mare.Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor amestecul uscat în albușurile de ou în patru loturi până când ingredientele uscate sunt doar combinate. (Bezea se va dezumfla.) Odată cu adăugarea finală, opriți plierea atunci când nu există urme de albușuri de ou, amestecul rulează ca o lavă cu mișcare lentă și arată ca un aluat de tort. (Nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați aluatul în punga de patiserie. Țeavă afară 1-1 / 4-inch runde despre 1 inch afară pe foi de copt, aproximativ 25 pe foaie. Ridicați foile de copt și bateți-le de suprafața de lucru pentru a ajuta la crearea bazei macaron sau a piciorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Lăsați rundele să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a usca blaturile și a asigura o gătire uniformă.
7
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți macaroanele câte o foaie timp de 7 minute. Rotiți foaia și gătiți încă 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați ciocolata tocată într-un castron mare.Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu până începe să fiarbă. Se amestecă în ciocolată fără a crea bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 1 minut.
3
Adăugați untul și amestecați până se omogenizează. Se răcește la frigider până se îngroașă, dar încă se întinde, aproximativ 30 minutes.To asamblați: împerecheați macaroane de dimensiuni similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Scoateți ganache-ul din frigider. Dacă alegeți să pipeți ganache-ul, transferați-l într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț de jos. Strângeți sau scoateți ganache-ul la aproximativ dimensiunea unei cireșe (aproximativ 1 linguriță) pe centrul unei jumătăți de macaron. Acoperiți cu încă o jumătate și apăsați ușor, astfel încât să arate ca un mini hamburger. Umplutura nu trebuie să scurgă marginile. La frigider, acoperit, cu cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista