Macaron Lollipops
Macaron Lollipops ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție conține 279 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de colorant alimentar portocaliu, migdale albite, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Săptămâna macaronului: Macaron cu apă de trandafir și vanilie, Săptămâna macaronului: Macaron cu apă de trandafir și vanilie, și Săptămâna Macaronului: Macaron De Marțipan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru macarons: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un robot de bucătărie, amestecați migdalele până când sunt măcinate fin.
Într-un castron mare, folosind un mixer manual la viteză mare, bateți albușurile până formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat zahărul granulat, bătând constant, până când amestecul ține vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Bateți extractul de migdale, coaja de portocală și colorantul alimentar, câte 1 picătură odată, Dacă utilizați. Folosind o spatulă, pliați migdalele măcinate și zahărul pudră până se combină. Folosind o lingură mică de biscuiți, scoateți opt până la douăsprezece cercuri de aluat cu diametrul de 2 inci pe fiecare foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute până când se umflă ușor. Se răcește complet pe foile de copt, aproximativ 30 de minute.
Așezați ciocolata și smântâna într-un castron mediu.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted, aproximativ 2 minute. Se da la frigider pana se intinde suficient de gros, aproximativ 25 de minute.
Pentru asamblare: puneți umplutura pe partea plată a jumătății de fursecuri.
Așezați bețișoarele de acadea în mijlocul umpluturii și apăsați ușor cookie-urile rămase deasupra. Lăsați umplutura să se stabilească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Macarons poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "