Macaroanele de dovleac ale lui Francois Payard

Macaroanele de dovleac ale lui Francois Payard
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 34 de cenți pe porție. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tarta de ciocolată cu afine a lui Francois Payard, Tarta cu Pecan de ciocolata de la Chef Fran de la Payard, și Prajituri cu nuca de ciocolata fara faina de franeucroois Payard.

Instrucțiuni

1
Așezați câte un raft în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de foi de copt F. Linia 2 cu covorașe de copt din silicon. Dacă aveți suficiente foi de copt, dublați-le (acest lucru va împiedica macaroanele să se coacă prea repede).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si faina de migdale peste un castron mare. Se amestecă 4 albușuri, până când amestecul este neted și fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Cu un termometru pentru bomboane la îndemână, combinați zahărul și 1/2 cană (125 grame) apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Dacă zahărul se lipește de părțile laterale ale oalei, înmuiați o perie de patiserie în apă și periați părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce zahărul se gătește, puneți restul de 5 albușuri în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Odată ce zahărul ajunge la 221 F pe termometrul pentru bomboane, începeți să bateți ouăle cu viteză mare. Când zahărul ajunge la 250 f, turnați-l în ouă într-un flux lent, cu mixerul în funcțiune, în interiorul vasului. Continuați să bateți până când bezea este groasă și fundul vasului este rece la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Cu o spatulă de silicon, pliați ușor bezea în ingredientele uscate și colorantul alimentar, în 4 trepte. Îndoiți până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
6
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați o deschidere de un centimetru în vârful sau colțul pungii. Introduceți aluatul în cercuri de dimensiuni sferturi pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 1 inch între fiecare macaron. Macaroanele ar trebui să aibă o dimensiune uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Lăsați-i să stea la temperatura camerei timp de 15 minute, până se formează o piele. Aceasta se va transforma într-o crustă frumoasă pe macaroanele finite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Puneți macaroanele în cuptor și opriți cuptorul timp de 5 minute. După acest timp, porniți-l din nou la 400 buc.F și continuați să coaceți timp de 8 minute, până când se formează o crustă și sunt moi în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați macaroanele să se răcească în tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Faceți ganache: începeți prin a aduce crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
11
Amestecați amidonul de porumb și zahărul împreună într-un bol separat. Temperați crema în amestecul de zahăr și amidon de porumb, apoi turnați înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați amestecul să se gătească și când vine să fiarbă, adăugați piureul de dovleac și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
13
Se amestecă bine.
14
Se toarnă amestecul peste ciocolata albă și se bate până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Lăsați ganache-ul să se răcească, amestecând ocazional cu o spatulă de silicon până ajunge la aproximativ 40 de litri F și apoi adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
16
Se toarnă ganache - ul pe o tigaie, se acoperă cu folie de plastic și se lasă ganache-ul să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte. (Notă: cel mai bine este să pregătiți ganache cu o zi înainte pentru a obține cea mai netedă consistență).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Asamblați macarons: întoarceți covorașul de copt din silicon și trageți-l cu grijă de macarons, pentru a le elibera. Întoarceți jumătate din macarons, astfel încât partea lor plată să fie orientată în sus.
18
Puneți ganache-ul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați o deschidere de centimetru în vârful sau colțul pungii. Introduceți o cantitate de ganache de dimensiunea nichelului în centrul macaroanelor care sunt orientate în sus. Apăsați ușor macaroanele rămase peste ganache, pentru a face sandvișuri mici. Încercați să potriviți cât mai mult dimensiunea celor două jumătăți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
19
Păstrați macaroanele într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână sau la congelator până la 2 luni.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista