Macaroane și brânză stil sudic

Macaroane și brânză stilul sudic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți sare și piper măcinat, brânză cheddar, amestec de macaroane și brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane și brânză în stil sudic, Macaroane și brânză clasice din sud, și Macaroane și brânză coapte din sud.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 1/2 litru.
Setați pachetul de brânză din amestec deoparte. Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand fierte ferm la muscatura, 5 minute.
Scurgeți și rezervați apa de gătit pentru paste.
Bateți conținutul pachetului de brânză rezervat cu lapte evaporat, ouă, sare și piper într-un castron.
Puneți jumătate din macaroanele fierte în caserola pregătită, urmate de jumătate din feliile de brânză Cheddar într-un strat. Punctați cu jumătate de unt. Repetați straturile, folosind jumătatea rămasă de macaroane fierte, feliile de brânză Cheddar rămase și untul rămas.
Se toarnă amestecul de lapte evaporat peste caserolă. Dacă amestecul de lapte evaporat nu ajunge în partea de sus a caserolei, turnați suficientă apă de gătit pentru Paste pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 45 de minute.