Macaroane și brânză la cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane coapte și brânză. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 740 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. 1964 oamenii au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, ou, macaroane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 2 litri.
Într-o oală mare cu apă sărată, fierbeți ușor macaroanele timp de aproximativ 5 minute până când sunt fierte pe jumătate.
Bateți oul și laptele împreună într-o ceașcă mare.
Adăugați unt și brânză în ou și lapte. Se amestecă bine.
Așezați macaroanele ușor gătite în vasul de copt pregătit.
Se toarnă oul și lichidul de brânză peste macaroane, se presară cu sare și piper și se amestecă bine. Apăsați amestecul uniform în jurul vasului de copt.
Coaceți neacoperit, timp de 30 până la 40 de minute sau până când blatul este maro.