Macaroane și brânză cu Prosciutto
Macaroane și brânză cu Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 404 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de macaroane de cot, lapte, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Macaroane cu cinci brânzeturi cu bucăți de Prosciutto, Macaroane Red Hawk și brânză cu Prosciutto și gem de zmeură, și Cupe de macaroane și brânză învelite cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 F. Unt 11x7-inch vas de copt din sticlă. Gatiti macaroane in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat.
Bateti 1/2 ceasca Gruyulu, smantana, lapte, prosciutto, parmezan si nucsoara intr-un bol mare pentru a amesteca.
Adăugați macaroane și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Se presara restul de 1 cană Gruyu peste.
Coaceți până când brânza se topește și macaroanele și seturile de brânză, aproximativ 20 de minute.