Macaroane și brânză cu conopidă

Macaroane și brânză cu conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 557 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, pătrunjel cu frunze plate, pâine multigrain și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Conopidă Și Brânză, și Conopidă și macaroane cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, adăugând conopida în ultimele 3 minute de timp de gătit; scurgere. Între timp, pulsați pâinea într-un robot de bucătărie până se formează firimituri grosiere.
Adăugați pătrunjelul, 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper și pulsați pentru a combina; pus deoparte. Puneți vasul de paste la foc mediu și adăugați lingura rămasă de ulei.
Adăugați ceapa, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, doar până la moale, 5 până la 7 minute.
Se amestecă pastele, conopida, brânza, smântâna, laptele și muștarul.
Transferați într-un vas de copt superficial de 3 litri, presărați cu firimiturile de pâine și coaceți până se rumenesc, 12 până la 15 minute.