Macaroane și brânză cu aragaz lent
Slow Cooker macaroane și brânză este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 511 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime. 920 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, lapte evaporat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză cu aragaz lent, Macaroane și brânză cu aragaz lent, și Macaroane și brânză cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un aragaz lent mare de 4 litri pulverizat cu spray de gătit, amestecați macaroanele, laptele evaporat, laptele, untul, sarea, piperul, ouăle și toate, cu excepția a 1/2 cană de brânză rasă.
Presărați brânza rezervată peste partea superioară a amestecului și apoi presărați cu boia de ardei. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 ore și 15 minute. Opriți aragazul lent, amestecați amestecul și serviți fierbinte.