Macaroane și brânză cu aragaz lent

Macaroane și brânză cu aragaz lent
Slow Cooker macaroane și brânză este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 511 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime. 920 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, lapte evaporat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză cu aragaz lent, Macaroane și brânză cu aragaz lent, și Macaroane și brânză cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un aragaz lent mare de 4 litri pulverizat cu spray de gătit, amestecați macaroanele, laptele evaporat, laptele, untul, sarea, piperul, ouăle și toate, cu excepția a 1/2 cană de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Macaroane InelMacaroane Inel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Presărați brânza rezervată peste partea superioară a amestecului și apoi presărați cu boia de ardei. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 ore și 15 minute. Opriți aragazul lent, amestecați amestecul și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista