Macaroane și brânză coapte cremoase
Macaroanele și brânza coapte cremoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 657 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cremă de brânză, brânză gruyere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Imposibil De Cremos Macaroane Cu Cârnați Și Brânză, Macaroane cremoase coapte și brânză cu varză și ciuperci, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un suport pentru cuptor la 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați macaroanele și gătiți până când este al dente, aproximativ 6 minute. Se strecoară, rezervând 1 3/4 căni de apă pentru paste. Pune deoparte.
Încălziți jumătate și jumătate și cayenne într-o cratiță mare la foc mediu până când ajunge la foc mic. Continuați să fierbeți până când jumătatea și jumătatea se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Adăugați crema de brânză și amestecați până se topește.
Bateți Cheddar și Gruyere până când toată brânza este topită și sosul este neted.
Adăugați macaroanele și apa rezervată pentru paste în cratiță și amestecați pentru a combina. (Va arăta foarte slăbit, dar pastele vor aspira mult sos pe măsură ce se coace.) Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar.
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci. Aruncați firimiturile de pâine cu untul și un strop de sare într-un castron mic și presărați uniform deasupra macaroanelor și brânzei.
Coaceți până când brânza este cu bule și firimiturile de pâine sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 10 minute.