Macaroane vegane și brânză

Macaroane vegane și brânză
Nevoie de o felul principal vegan? Macaroanele și brânza vegane ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, drojdie nutrițională, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane vegane și brânză, și Macaroane vegane și supă "brânză" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mic până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc adânc și se caramelizează, aproximativ 1 oră. Se condimentează bine cu sare și piper, se scoate într-un castron mediu și se lasă deoparte.Între timp, așezați broccoli, conopida și usturoiul pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei, condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru și aruncați pentru a combina. Prăjiți la cuptor până când legumele se rumenesc în pete și se fierb, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți foaia de copt pe o grătar și puneți-o deoparte.Aduceți o oală mare cu fund greu sau un cuptor olandez cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului sau până când sunt doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece până se răcește și bucățile nu se mai lipesc una de cealaltă (asigurați-vă că amestecați pastele în timp ce clătiți); puneți deoparte în strecurătoare. Rezervați oala (nu este nevoie să clătiți).În timp ce pastele se gătesc, puneți laptele de cocos și nucile într-un blender și amestecați până se omogenizează; pus deoparte.Ștergeți orice apă din oala rezervată, adăugați restul de 1/4 cană de ulei și puneți-o la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
NuciNuci
PastePaste
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați făina, dijonul, boiaua, cayenne, restul de 1 lingură de sare și restul de 1/2 linguriță de piper negru și bateți până se omogenizează. Gatiti, batand ocazional, pana cand faina s-a inchis usor la culoare, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Bateți drojdia nutritivă și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.În timp ce bateți constant, adăugați încet amestecul de nucă de cocos rezervat, apoi laptele de soia, până când se combină uniform și se omogenizează. (Va deveni foarte gros când adăugați mai întâi amestecul de nucă de cocos, apoi se va subția când adăugați laptele de soia.) Creșteți focul la mediu ridicat și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la foc mic și se îngroașă, aproximativ 5 minute.Se amestecă pastele rezervate, ceapa caramelizată și legumele prăjite și se gătește, amestecând ocazional, până când pastele și legumele sunt încălzite și aburite, aproximativ 3 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper negru, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
LegumeLegume
Lapte De SoiaLapte De Soia
Nucă De CocosNucă De Cocos
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista