Macaroane Paradise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macaroons Paradise. Această rețetă fără gluten servește 42 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Paradis, Rața paradisului, și Vinete în Paradis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Combinați nuca de cocos cu laptele condensat îndulcit, sarea și vanilia într-un bol mediu de amestecare.
În vasul unui mixer de suport cu un atașament de bici, bateți albușurile la viteză medie până se spumează. Adăugați treptat zahărul și continuați să biciuiți albușurile până se formează vârfuri medii, 6 până la 7 minute.
Îndoiți ușor albusurile în amestecul de nucă de cocos. Scoateți movile de dimensiuni de lingură pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament și coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Transferați imediat pergamentul cu macaroanele într-un suport de răcire. Se răcește complet înainte de topping.
Umpleți o oală de 4 litri cu suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci în lateral, setați la foc mediu și aduceți la foc mic.
Combinați chipsurile de ciocolată și scurtarea într-un vas mic de amestecare din metal sau sticlă și așezați-l peste oala care fierbe. Se amestecă ocazional până se topește, apoi se scoate de pe foc.
Înmuiați prăjiturile răcite în amestecul de ciocolată, presărați cu nucile de macadamia tocate și așezați pe hârtie pergament pentru a seta, aproximativ 30 de minute.