Macaroane Hot Dog Coace
Hot Dog Macaroni Bake este o rețetă americană care servește 4. Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 461 de calorii , 15 g de proteine și 14 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, muștar, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 40% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Seashell Hot Dog Bake , Hot Dog și Tater Bake și Hot Dog & Veggie Pasta Bake .
Instrucțiuni
Tăiați hot dog-ii în jumătate pe lungime; tăiat în 1/2-in. felii. Într-o tigaie mare, rumeniți hot-dogs la foc mediu-înalt. Reduce caldura.
Adăugați ceapa și untul; gatiti pana ce ceapa este frageda. Se amestecă macaroanele, supa, apa și muștarul.
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Roz, Gewurztraminer
Riesling, vinul rosé și Gewurztraminer sunt alegeri excelente pentru hot dog. Un Gewürztraminer va fi grozav cu hot dog-ul tău de bază în stil New York cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acri și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile tale, un rosé uscat funcționează aproape întotdeauna. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă)