Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie

Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie
Macaroanele franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ciocolată semidulce de copt, zahăr granulat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie, Macarons franțuzești cu afine cu Ganache de nucă de cocos cu ciocolată albă, și Macarons de ciocolată franceză cu Ganache de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mic pe jumătate plin cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați albușurile de ou în ceașcă de cremă sau într-un alt castron mic; așezați într-un castron cu apă, asigurându-vă că apa nu intră în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să stea aproximativ 3 minute sau până când albușurile ajung la 24°. tapetați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit sau covorașe de copt din silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
În blender, puneți migdale și 1/4 cană de zahăr pudră. Acoperiți; amestecați la viteză mare 1 până la 2 minute, răzuind laturile ocazional sau până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați strecurătoarea peste vasul mediu. Folosind spatula de cauciuc, apăsați amestecul de migdale prin strecurătoare în castron. Întoarceți migdalele rămase în strecurătoare în blender; adăugați 1/4 cană din zahărul pudră rămas. Acoperiți; amestecați la viteză mare 1 până la 2 minute, răzuind laturile ocazional sau până când migdalele sunt măcinate foarte fin. Apăsați amestecul de migdale și restul de 1 cană de zahăr pudră prin strecurătoare în castron; pus deoparte. Aruncați orice bucăți mari de migdale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un alt castron, bateți albușurile de ou, sarea și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză mare doar până la spumă. Adăugați treptat zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați aproximativ jumătate din amestecul de migdale în amestec de albuș de ou până se încorporează complet. Îndoiți amestecul de migdale rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Lingura aluat în decorare sac echipat cu 1/2-inch simplu sfat. Pipeți aluatul în cercuri de 20 (1 1/2 inch) pe fiecare foaie de cookie la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Dacă vârfurile au un vârf, udați ușor vârfurile degetelor pe un prosop de hârtie umed și apăsați în jos pentru a aplatiza. Atingeți de câteva ori partea de jos a foii de cookie-uri de pe blat pentru a aplatiza cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei 30 de minute pentru a permite formarea unei cruste ușoare pe vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Încălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți câte o tigaie timp de 17 până la 18 minute sau până când blaturile par setate. Se răcește pe tigaie pe raftul de răcire cel puțin 10 minute. Cu metal pancake turner, scoateți cookie-urile la raft de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
În ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni, cremă cu microunde și sirop de porumb descoperit la 1 minut. Se amestecă ciocolata și untul până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
12
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Capac; frigider aproximativ 30 de minute sau până la răspândirea consistenței.
13
Pentru fiecare prăjitură sandwich, întindeți aproximativ 1 linguriță ganache pe marginea de jos a 1 prăjitură. Sus cu un al doilea cookie. Depozitați bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista