Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie

Macaroanele franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ciocolată semidulce de copt, zahăr granulat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie, Macarons franțuzești cu afine cu Ganache de nucă de cocos cu ciocolată albă, și Macarons de ciocolată franceză cu Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mic pe jumătate plin cu apă fierbinte.
Așezați albușurile de ou în ceașcă de cremă sau într-un alt castron mic; așezați într-un castron cu apă, asigurându-vă că apa nu intră în albușurile de ou.
Lăsați să stea aproximativ 3 minute sau până când albușurile ajung la 24°. tapetați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit sau covorașe de copt din silicon.
În blender, puneți migdale și 1/4 cană de zahăr pudră. Acoperiți; amestecați la viteză mare 1 până la 2 minute, răzuind laturile ocazional sau până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Așezați strecurătoarea peste vasul mediu. Folosind spatula de cauciuc, apăsați amestecul de migdale prin strecurătoare în castron. Întoarceți migdalele rămase în strecurătoare în blender; adăugați 1/4 cană din zahărul pudră rămas. Acoperiți; amestecați la viteză mare 1 până la 2 minute, răzuind laturile ocazional sau până când migdalele sunt măcinate foarte fin. Apăsați amestecul de migdale și restul de 1 cană de zahăr pudră prin strecurătoare în castron; pus deoparte. Aruncați orice bucăți mari de migdale rămase.
Într-un alt castron, bateți albușurile de ou, sarea și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză mare doar până la spumă. Adăugați treptat zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare 1 până la 2 minute sau până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați aproximativ jumătate din amestecul de migdale în amestec de albuș de ou până se încorporează complet. Îndoiți amestecul de migdale rămas.
Lingura aluat în decorare sac echipat cu 1/2-inch simplu sfat. Pipeți aluatul în cercuri de 20 (1 1/2 inch) pe fiecare foaie de cookie la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Dacă vârfurile au un vârf, udați ușor vârfurile degetelor pe un prosop de hârtie umed și apăsați în jos pentru a aplatiza. Atingeți de câteva ori partea de jos a foii de cookie-uri de pe blat pentru a aplatiza cookie-urile.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei 30 de minute pentru a permite formarea unei cruste ușoare pe vârfuri.
Încălziți cuptorul la 149°.
Coaceți câte o tigaie timp de 17 până la 18 minute sau până când blaturile par setate. Se răcește pe tigaie pe raftul de răcire cel puțin 10 minute. Cu metal pancake turner, scoateți cookie-urile la raft de răcire.
În ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni, cremă cu microunde și sirop de porumb descoperit la 1 minut. Se amestecă ciocolata și untul până se topește ciocolata.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute. Capac; frigider aproximativ 30 de minute sau până la răspândirea consistenței.
Pentru fiecare prăjitură sandwich, întindeți aproximativ 1 linguriță ganache pe marginea de jos a 1 prăjitură. Sus cu un al doilea cookie. Depozitați bine acoperit.