Macaroane Din Fulgi De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Macaroons cu fulgi de porumb. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de tartru, fulgi de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rețetă De Macaroane Cu Fulgi De Porumb Și Afine, Nuggets De Anghilă Cu Fulgi De Porumb, și Cupcakes Cu Fulgi De Porumb.
Instrucțiuni
Setați un suport în treimea mijlocie și superioară a cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. Într-un vas de amestecare complet curat și uscat, cu un mixer electric, bateți albușurile de ou, sarea și smântâna de tartru până când sunt foarte spumoase și aproape cremoase. Cu mixerul încă în funcțiune, presărați zahărul. Continuați să bateți la viteză mare până când este pufos, gros și strălucitor.
Bateți în vanilie. Îndoiți nucile pecan, nuca de cocos și fulgii de porumb.
Picătură nuci-Dimensiune bile de aluat pe lipeasca sau pergament-căptușite cookie foi la intervale de 2 inch.
Coaceți timp de 15 minute, întorcând tigăile o dată, din față în spate, pentru a coace chiar și până când se bronzează ușor și se așează la suprafață. Setați foile de cookie pe un raft să se răcească.