Macaroane de legume de primăvară ' N ' Brânză

Macaroane de legume de primăvară ' N ' Brânză
Macaroane de legume de primăvară ' N ' Brânză este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 654 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praz, piper proaspăt măcinat, chincurvre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză umplute cu legume, și Macaroane Cu Legume Prăjite Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Fixați capetele dure de pe sparanghel; tăiați sulițele în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Tăiați capetele rădăcinii și vârfurile verzi dure din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curgătoare, apoi tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecați sparanghelul cu prazul, 1 lingură de unt și 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana cand sparanghelul este doar fraged, aproximativ 7 minute, apoi scoateti din tigaie si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-o tigaie mare la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; amestecați mazărea la final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Între timp, rupeți pâinea în bucăți și puneți-o într-un robot de bucătărie cu 1/2 lingură de unt. Rotiți până se formează firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
În tigaia medie la foc mediu-mare, topiți restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați făina și cimbru; se amestecă până se omogenizează și clocotește, aproximativ 30 de secunde. Bateți încet laptele și amestecați până fierbe și se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Adăugați coaja de lămâie, muștarul, piperul și restul de linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se ia de pe foc și se adaugă brânză de capră și 1 cană romano; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
13
Se toarnă sosul peste pastele scurse și mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
14
Adăugați amestecul de sparanghel și amestecați bine. Răzuiți amestecul într-un vas de copt de 2 1/2 litru și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
15
Presărați uniform cu restul de 1/2 cană romano și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
16
Coaceți până când sosul clocotește și firimiturile de pâine se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista