Macaroane de legume de primăvară ' N ' Brânză este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 654 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praz, piper proaspăt măcinat, chincurvre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză umplute cu legume, și Macaroane Cu Legume Prăjite Și Brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Fixați capetele dure de pe sparanghel; tăiați sulițele în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Tăiați capetele rădăcinii și vârfurile verzi dure din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curgătoare, apoi tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecați sparanghelul cu prazul, 1 lingură de unt și 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana cand sparanghelul este doar fraged, aproximativ 7 minute, apoi scoateti din tigaie si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-o tigaie mare la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; amestecați mazărea la final.
Între timp, rupeți pâinea în bucăți și puneți-o într-un robot de bucătărie cu 1/2 lingură de unt. Rotiți până se formează firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
În tigaia medie la foc mediu-mare, topiți restul de 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați făina și cimbru; se amestecă până se omogenizează și clocotește, aproximativ 30 de secunde. Bateți încet laptele și amestecați până fierbe și se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Adăugați coaja de lămâie, muștarul, piperul și restul de linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
12
Se ia de pe foc și se adaugă brânză de capră și 1 cană romano; se amestecă până se omogenizează.