Macaroane de legume de primăvară ' N ' Brânză

Macaroane de legume de primăvară ' N ' Brânză este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 654 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praz, piper proaspăt măcinat, chincurvre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză umplute cu legume, și Macaroane Cu Legume Prăjite Și Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Fixați capetele dure de pe sparanghel; tăiați sulițele în bucăți de 1/2 inch.
Tăiați capetele rădăcinii și vârfurile verzi dure din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curgătoare, apoi tăiați subțire transversal.
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, amestecați sparanghelul cu prazul, 1 lingură de unt și 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana cand sparanghelul este doar fraged, aproximativ 7 minute, apoi scoateti din tigaie si dati deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; amestecați mazărea la final.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Între timp, rupeți pâinea în bucăți și puneți-o într-un robot de bucătărie cu 1/2 lingură de unt. Rotiți până se formează firimituri.
În tigaia medie la foc mediu-mare, topiți restul de 3 linguri de unt.
Adăugați făina și cimbru; se amestecă până se omogenizează și clocotește, aproximativ 30 de secunde. Bateți încet laptele și amestecați până fierbe și se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Adăugați coaja de lămâie, muștarul, piperul și restul de linguriță de sare.
Se ia de pe foc și se adaugă brânză de capră și 1 cană romano; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă sosul peste pastele scurse și mazărea.
Adăugați amestecul de sparanghel și amestecați bine. Răzuiți amestecul într-un vas de copt de 2 1/2 litru și întindeți nivelul.
Presărați uniform cu restul de 1/2 cană romano și firimiturile de pâine.
Coaceți până când sosul clocotește și firimiturile de pâine se rumenesc, 15 până la 20 de minute.