Macaroane De Cafea
Nevoie de un desert fără gluten? Macaroanele de cafea ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 80 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, smântână grea, cafea liofilizată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Ciocolata Chip Cafea Briose + Millstone Casa Amestec De Cafea, și Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un robot de bucătărie, prevăzut cu o lamă metalică, combinați migdalele și zahărul brun. Procesați până la sol complet. Folosind un mixer electric, prevăzut cu un atașament de bici, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteză mică până se spumează.
Adăugați 1 1/2 cesti de zahăr cofetari. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până la vârfuri foarte rigide, iar albii încep să alunece și să se strecoare în jurul părții laterale a bolului.
Scoateți vasul din amestec și pliați în amestecul de migdale și zahăr. Când este aproape complet încorporat, adăugați cele 2 lingurițe de cafea și continuați să pliați până se amestecă. Aluatul trebuie să fie neted și strălucitor și ar trebui să se răspândească ușor fără a fi curgător. Dacă este plictisitor și ferm, pliați-l puțin mai mult pentru a-l dezumfla ușor și pentru a obține consistența necesară. Dar nu-l dezumflați prea mult sau aluatul cu răspândire prea mult și vârfurile cookie-urilor se vor sparge atunci când sunt coapte. Umpleți o pungă mare de patiserie, prevăzută cu un tub simplu de patiserie de 3/4 inch, cu aluatul. Aliniați două tigăi pe jumătate de foaie cu hârtie pergament. Țeviți cupolele în rânduri eșalonate de 1 inch lățime și 1 inch distanță. Dacă nu aveți 2 cuptoare, țeavă doar 1 foaie de cookie-uri la un moment dat.
Așezați o foaie de copt goală sub foaia de fursecuri și continuați să coaceți, folosind o spatulă de lemn pentru a ține ușa cuptorului întredeschisă, până când vârfurile fursecurilor sunt foarte ușor rumenite și uscate la atingere alb interiorul este încă moale și fundul încă palid, aproximativ 8 până la 10 minute. Ridicați foaia de copt a prăjiturilor de pe foaia de copt goală și duceți-o la chiuvetă.
Se toarnă apă rece, aproximativ 1/2 cană, între hârtie și foaia de copt (înclinând foaia de copt astfel încât apa să curgă pe întreaga suprafață și să se scurgă bine în chiuvetă) pentru a aburi prăjiturile de pe hârtie. Apoi așezați foaia de copt pe un suport de sârmă și răciți.
Întindeți fundul jumătății de fursecuri cu o parte din Ganache.
Așezați prăjiturile rămase, cu partea dreaptă în sus, deasupra Ganache, apăsând ușor pentru a forma un sandwich.
Așezați macaroanele umplute pe o farfurie de servire.
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol mic din oțel inoxidabil. Aduceți crema doar la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute, amestecând constant cu un tel de sârmă. Amestecați treptat crema în ciocolată cu biciul și continuați să amestecați până când ciocolata se topește complet. Apoi, lăsați-l să se răcească, amestecând ocazional cu o spatulă de lemn, până când începe să se îngroașe.