Macaroane cu trei brânzeturi și brânză

Macaroane cu trei brânzeturi și brânză
Macaroanele cu trei brânzeturi și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 342 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, Brânză gorgonzola, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane Și Brânză De Dovleac, Slănină Și Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați făină și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă laptele și frunza de dafin; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați Gorgonzola, 1/2 cană Parmigiano-Reggiano și sare; se amestecă până se topesc brânzeturile. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Gatiti pastele in apa clocotita 5 minute sau pana aproape fragede, omitand sare si grasime; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
7
Adăugați pastele în amestecul de brânză, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
8
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de paste în fiecare 6 (1 cană) ramekins acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Se presară uniform cu mozzarella. Completați uniform cu amestecul de paste rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PastePaste
10
Combinați restul de 1/4 cană Parmigiano-Reggiano și panko; presărați uniform peste amestecul de paste. Pulverizați ușor cu spray de gătit; se presară cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PastePaste
11
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista