Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă, îndulcită)

Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă, îndulcită)
Macaroanele cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă și îndulcită) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este nu atât de sănătos de la o porție acoperă 3% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. Costuri 51 cenți pe porție, această rețetă are un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă, îndulcită), Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos deshidratată, neîndulcită), și Taro în lapte de cocos îndulcit. (Porc Loy Gaiw).

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F. tapetați o tigaie cu pergament și întindeți nuca de cocos uniform deasupra. Prăjiți-l la cuptor timp de 15 minute, amestecându-l frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați nuca de cocos răcită, laptele condensat și vanilia într-un castron mare. Bateți albușurile și sarea la viteză mare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel până când fac vârfuri ferme medii. Îndoiți cu grijă albușurile în amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aruncați aluatul pe tigăi de foi căptușite cu hârtie pergament folosind fie o lingură de înghețată cu diametrul de 1 3/4 inci, fie 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până se rumenesc. Se răcește și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru scufundare: configurați o stație pentru scufundare cu macaroane răcite, pergament, castron de ciocolată temperată și furculițe. Înmuiați fiecare macaroon în ciocolată, fie ținând blatul și scufundându-l parțial, fie rulându-l în ciocolată folosind o furculiță. Scuturați excesul peste vas, apoi așezați bucățile finite pe pergament pentru a le așeza într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista