Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă, îndulcită)

Macaroanele cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă și îndulcită) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este nu atât de sănătos de la o porție acoperă 3% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. Costuri 51 cenți pe porție, această rețetă are un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. 114 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos umedă, îndulcită), Macaroane cu nucă de cocos (făcute cu nucă de cocos deshidratată, neîndulcită), și Taro în lapte de cocos îndulcit. (Porc Loy Gaiw).
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F. tapetați o tigaie cu pergament și întindeți nuca de cocos uniform deasupra. Prăjiți-l la cuptor timp de 15 minute, amestecându-l frecvent.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească.
Combinați nuca de cocos răcită, laptele condensat și vanilia într-un castron mare. Bateți albușurile și sarea la viteză mare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel până când fac vârfuri ferme medii. Îndoiți cu grijă albușurile în amestecul de nucă de cocos.
Aruncați aluatul pe tigăi de foi căptușite cu hârtie pergament folosind fie o lingură de înghețată cu diametrul de 1 3/4 inci, fie 2 lingurițe.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până se rumenesc. Se răcește și se servește.
Pentru scufundare: configurați o stație pentru scufundare cu macaroane răcite, pergament, castron de ciocolată temperată și furculițe. Înmuiați fiecare macaroon în ciocolată, fie ținând blatul și scufundându-l parțial, fie rulându-l în ciocolată folosind o furculiță. Scuturați excesul peste vas, apoi așezați bucățile finite pe pergament pentru a le așeza într-un loc răcoros și uscat.