Macaroane Cu Nucă De Cocos

Macaroane Cu Nucă De Cocos
Reteta Macaroons de nucă de cocos pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 20 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. 917 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită albușuri de ou, zahăr, nucă de cocos și netedă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cele Mai Bune Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. tapetați o foaie de copt cu pergament sau covor de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați nuca de cocos neîndulcită într-un robot de bucătărie. Puls timp de 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos NeîndulcităNucă De Cocos Neîndulcită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți și amestecați ingredientele: 
3
Combinați albușurile, zahărul, nuca de cocos și sosul de mere într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fund gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se amestecă bine și se încălzește la foc mediu mic, amestecând frecvent, până când ingredientele sunt bine încorporate, iar amestecul formează o pastă netedă și este cald la atingere (aproximativ 120 km f).
5
Dacă amestecul pare prea uscat sau rigid pentru a trece printr-o pungă de conducte, adăugați puțin mai mult sos de mere. Dacă amestecul pare prea umed, mai adăugați puțină nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1
Puneți amestecul cald într-o pungă de patiserie și pipeți movile înalte pe o foaie de copt, la aproximativ un centimetru și jumătate unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Alternativ, formați movile cu o lingură de 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
3
Lăsați fursecurile formate să se usuce aproximativ 15 minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
4
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți fursecurile până când încep să capete culoare pe marginile unde prăjitura se întâlnește cu tigaia, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Lăsați să se răcească pe tigaie câteva minute, apoi ridicați cu grijă căptușeala tigaiei cu fursecurile de pe tigaie și așezați-o pe un suport. Cookie-urile se vor întări pe măsură ce se răcesc. Odată răcit, scoateți din căptușeala tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
A se păstra într-o cutie acoperită până la 5 zile la temperatura camerei.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Macaroons de nucă de cocos. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista