Macaroane Cu Nucă De Cocos
Reteta Macaroons de nucă de cocos pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 20 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. 917 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită albușuri de ou, zahăr, nucă de cocos și netedă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cele Mai Bune Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. tapetați o foaie de copt cu pergament sau covor de silicon.
Așezați nuca de cocos neîndulcită într-un robot de bucătărie. Puls timp de 60 de secunde.
Încălziți și amestecați ingredientele:
Combinați albușurile, zahărul, nuca de cocos și sosul de mere într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fund gros.
Se amestecă bine și se încălzește la foc mediu mic, amestecând frecvent, până când ingredientele sunt bine încorporate, iar amestecul formează o pastă netedă și este cald la atingere (aproximativ 120 km f).
Dacă amestecul pare prea uscat sau rigid pentru a trece printr-o pungă de conducte, adăugați puțin mai mult sos de mere. Dacă amestecul pare prea umed, mai adăugați puțină nucă de cocos.
Puneți amestecul cald într-o pungă de patiserie și pipeți movile înalte pe o foaie de copt, la aproximativ un centimetru și jumătate unul de celălalt.
Alternativ, formați movile cu o lingură de 1 lingură.
Lăsați fursecurile formate să se usuce aproximativ 15 minute înainte de coacere.
Coaceți fursecurile până când încep să capete culoare pe marginile unde prăjitura se întâlnește cu tigaia, 5 până la 7 minute.
Lăsați să se răcească pe tigaie câteva minute, apoi ridicați cu grijă căptușeala tigaiei cu fursecurile de pe tigaie și așezați-o pe un suport. Cookie-urile se vor întări pe măsură ce se răcesc. Odată răcit, scoateți din căptușeala tigaiei.
A se păstra într-o cutie acoperită până la 5 zile la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Macaroons de nucă de cocos. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.