Macaroons de fulgi de porumb este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, unt, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Macaroane Cu Fulgi De Porumb, Rețetă De Macaroane Cu Fulgi De Porumb Și Afine, și Cupcakes Cu Fulgi De Porumb.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se unge untul cu zahărul brun și zaharurile albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
3
Adăugați ouăle și vanilia și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Se amestecă făina până se combină bine. Se amestecă fulgii de porumb și nuca de cocos. Aruncați cu lingurițe pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 8 până la 10 minute.
Macaroons funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel
Un Zinfandel frumos rafinat, cu arome de zmeură, căpșuni, mure și piper negru. Complexitate frumos și nu prea jammy. Mouthfeel este plin și delicios cu tanin suplu susținut de stejar francez. Finisajul este încântător și necesită un alt gust. Perechi mare cu alimente bogate.