Macaroane Cu Ciocolată Neagră Cu Zmeură

Macaroane Cu Ciocolată Neagră Cu Zmeură
Macaroanele cu ciocolată neagră cu zmeură sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă servește 24. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 185 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, zmeură, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Macaroane Cu Ciocolată Neagră, Macaroane Cu Ciocolată Neagră, și Macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 325 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
În vasul unui robot de bucătărie combinați nuca de cocos, zahărul, sarea, vanilia, albușurile de ou și migdalele. Puls pentru a combina, aproximativ 8 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați zmeură și pulsați până se distribuie uniform, aproximativ încă 8 impulsuri. Folosiți o lingură de biscuiți de dimensiuni medii (2 Diametru de 3/4 inci, 1 1/2 lingură) pentru a scoate aluatul și aruncați-l pe foaia de copt pregătită în bile rotunjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți prăjiturile până la culoarea aurie și uscați la atingere, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Lăsați cookie-urile să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet. Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Stropiți ciocolata peste fursecuri și lăsați să stea până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista