Macaroane Cu Ciocolată Neagră Cu Zmeură
Macaroanele cu ciocolată neagră cu zmeură sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă servește 24. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 185 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, zmeură, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Macaroane Cu Ciocolată Neagră, Macaroane Cu Ciocolată Neagră, și Macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 325 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
În vasul unui robot de bucătărie combinați nuca de cocos, zahărul, sarea, vanilia, albușurile de ou și migdalele. Puls pentru a combina, aproximativ 8 impulsuri scurte.
Adăugați zmeură și pulsați până se distribuie uniform, aproximativ încă 8 impulsuri. Folosiți o lingură de biscuiți de dimensiuni medii (2 Diametru de 3/4 inci, 1 1/2 lingură) pentru a scoate aluatul și aruncați-l pe foaia de copt pregătită în bile rotunjite.
Coaceți prăjiturile până la culoarea aurie și uscați la atingere, 30-35 de minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet. Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde.
Stropiți ciocolata peste fursecuri și lăsați să stea până se întărește.