Macaroane cu brânză și roșii cu chipolate

Macaroane cu brânză și roșii cu chipolatas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1280 calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți parmezan, împachetați roșii semi-uscate, macaroane și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Cu Brânză De Roșii, și Brânză rapidă de macaroane cu roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți chipolatele într-un vas de copt de aproximativ 30 x 25 cm (Acest lucru vă va ține pastele mai târziu, așa că asigurați-vă că este suficient de mare), stropiți cu uleiul de roșii și gătiți timp de 25 de minute.
Între timp, gătiți macaroanele într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, apoi scurgeți. În timp ce pastele se gătesc, faceți sosul. Într-o tigaie mare, topiți untul, apoi adăugați ceapa de primăvară. Se prăjește 1-2 minute pentru a se înmuia. Se amestecă făina și se amestecă cu untul pentru a face o pastă. Continuați să gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați laptele, puțin câte puțin, amestecând continuu, până când sosul este gros și neted.
Adăugați cheddarul și parmezanul (rezervând o mână bună pentru blat), jumătate din roșiile semi-uscate, rozmarinul, condimentele și macaroanele, apoi amestecați totul împreună.
Scoateți vasul de copt din cuptor, transferați cârnații pe o farfurie și turnați orice ulei din vas. Sfat în macaroane, cuibăriți cârnații înapoi, împingându-i până când sunt expuși doar pe jumătate, apoi presărați cu brânza și roșiile rămase și împingeți câteva crenguțe de rozmarin. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 25 de minute.
Serviți cu o salată, dacă doriți.