Macaroane cu brânză și roșii cu chipolatas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1280 calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți parmezan, împachetați roșii semi-uscate, macaroane și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Cu Brânză De Roșii, și Brânză rapidă de macaroane cu roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți chipolatele într-un vas de copt de aproximativ 30 x 25 cm (Acest lucru vă va ține pastele mai târziu, așa că asigurați-vă că este suficient de mare), stropiți cu uleiul de roșii și gătiți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipolata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Între timp, gătiți macaroanele într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, apoi scurgeți. În timp ce pastele se gătesc, faceți sosul. Într-o tigaie mare, topiți untul, apoi adăugați ceapa de primăvară. Se prăjește 1-2 minute pentru a se înmuia. Se amestecă făina și se amestecă cu untul pentru a face o pastă. Continuați să gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați laptele, puțin câte puțin, amestecând continuu, până când sosul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Cheddar Degresat Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cheddarul și parmezanul (rezervând o mână bună pentru blat), jumătate din roșiile semi-uscate, rozmarinul, condimentele și macaroanele, apoi amestecați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cheddar Degresat Ras
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
5
Scoateți vasul de copt din cuptor, transferați cârnații pe o farfurie și turnați orice ulei din vas. Sfat în macaroane, cuibăriți cârnații înapoi, împingându-i până când sunt expuși doar pe jumătate, apoi presărați cu brânza și roșiile rămase și împingeți câteva crenguțe de rozmarin. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată