Macaroane cu brânză și roșii cu chipolate

Macaroane cu brânză și roșii cu chipolate
Macaroane cu brânză și roșii cu chipolatas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1280 calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți parmezan, împachetați roșii semi-uscate, macaroane și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Cu Brânză De Roșii, și Brânză rapidă de macaroane cu roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Puneți chipolatele într-un vas de copt de aproximativ 30 x 25 cm (Acest lucru vă va ține pastele mai târziu, așa că asigurați-vă că este suficient de mare), stropiți cu uleiul de roșii și gătiți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipolataChipolata
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Între timp, gătiți macaroanele într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, apoi scurgeți. În timp ce pastele se gătesc, faceți sosul. Într-o tigaie mare, topiți untul, apoi adăugați ceapa de primăvară. Se prăjește 1-2 minute pentru a se înmuia. Se amestecă făina și se amestecă cu untul pentru a face o pastă. Continuați să gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați laptele, puțin câte puțin, amestecând continuu, până când sosul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cheddarul și parmezanul (rezervând o mână bună pentru blat), jumătate din roșiile semi-uscate, rozmarinul, condimentele și macaroanele, apoi amestecați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
5
Scoateți vasul de copt din cuptor, transferați cârnații pe o farfurie și turnați orice ulei din vas. Sfat în macaroane, cuibăriți cârnații înapoi, împingându-i până când sunt expuși doar pe jumătate, apoi presărați cu brânza și roșiile rămase și împingeți câteva crenguțe de rozmarin. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Serviți cu o salată, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista