Macarons de banane cu Caramel sărat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 25 de porții. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, macaroane umplute, coloranți alimentari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Macaroane Cu Banane Cu Caramel Sărat, Macarons de ciocolată cu umplutură de Caramel sărat, și Macarons de migdale cu umplutură de Caramel sărat.
Instrucțiuni
1
Notele bucătarului: nu trebuie să ieșiți și să cumpărați albușuri mai vechi, puteți folosi pur și simplu ouăle pe care le-ați avut în frigider în ultimele 4 sau 5 zile. După ce separați ouăle, asigurați-vă că lăsați albușurile să ajungă la temperatura camerei înainte de a bate. Temperatura camerei albușurile de ou biciuiesc mai bine și mai repede dacă sunt la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
2
Pentru fursecurile cu bezea: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Pregătiți 2 tigăi cu jumătate de foaie cu pergament sau covorașe de copt din silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Cerneti impreuna masa de migdale si zaharul pudra si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină De Migdale
4
În vasul unui mixer în picioare sau cu un mixer electric de mână, bateți albușurile la viteză mică până se spumează. Începeți să stropiți pulberea de bezea în timp ce bateți. Apoi creșteți viteza la mediu și bateți până se formează vârfuri moi. Dacă adăugați colorant alimentar în acest punct, puteți împărți bezea, adăugați într-un castron separat și vopsiți după cum doriți (Vezi nota bucătarului, mai jos). Bate pentru a combina. Când ajungeți la vârfuri moi (vârfurile se vor ondula atunci când telul este ridicat din amestec), continuați cu atenție; vrei vârfuri ferme lucioase în bezea ta, nu vrei să bați până la vârfuri rigide (vârfurile se ridică drept când un tel este ridicat din amestec).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
5
Adăugați o treime din amestecul de migdale, împăturindu-l ușor. Odată combinată, adăugați făina de migdale rămasă în 2 loturi. Fii foarte, foarte blând! Asigurați-vă că încorporați complet toate ingredientele, dar nu pliați excesiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Migdale
6
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. (Puteți utiliza, de asemenea, o geantă ziptop cu un colț tăiat.) Este mult mai ușor să vă umpleți geanta dacă o ridicați într-un pahar înalt și pliați partea de sus în jos înainte de a lingura în aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
7
Introduceți movile de aluat de 1 inch pe tăvile de foi pregătite. Folosind vârful degetului umed, atingeți movilele până la un vârf neted. Alternativ, ridicați tigaia cu ambele mâini și, ținând-o la nivel, atingeți-o ferm pe tejghea de mai multe ori. Lăsați orice Apă reziduală să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați fiecare prăjitură cu fleur de sel. Lăsați cookie-urile să se odihnească între 30 și 60 de minute, în funcție de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Cookie-uri
9
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 15 minute, câte 1 foaie odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lasă prăjiturile să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
11
Pentru umplutură: într-o cratiță cu fund greu, așezată la foc mediu-mare, combinați zahărul și 2 linguri de apă. Lăsați încet zahărul să se topească și să se transforme în caramel (nu amestecați). Adăugați cu grijă untul și smântâna grea și stați înapoi, deoarece va elibera mult abur. Se amestecă până când totul este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Adăugați floarea de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
13
Într-un castron mic, zdrobiți banana coaptă cu o furculiță. Odată ce caramelul s-a răcit, adăugați-l la piureul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane Coapte
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Răspândiți amestecul pe cookie-uri, făcând sandwich-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Se introduce la frigider și se lasă să se maturizeze cel puțin 24 de ore.