Macaroane cu alune și migdale cu Semifreddo portocaliu
Macaroane cu alune și migdale cu Semifreddo portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă $1.61 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alune, vin, amidon de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane de migdale, și Macaroane Cu Alune Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 buc.F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Desenați sau urmăriți cercuri de 12 (3 inci) la o distanță de 1 inch pe pergament și întoarceți hârtia pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Puneți albușurile de ou într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită și bateți ușor constant până abia se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
3
Scoateți vasul de pe foc și bateți albușurile cu un vârf de sare cu un mixer electric până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr superfin, bătând până când albii țin doar vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți restul de 1/4 cană de zahăr, apoi nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Transferați bezea în punga de patiserie și pipeți 12 runde de bezea în interiorul cercurilor desenate pe pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
5
Coaceți în mijlocul cuptorului până se usucă la atingere și crocant, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă macaroanele nu sunt crocante după 1 1/2 ore, opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptor cu 30 până la 40 de minute mai mult. Curățați macaroanele de pe pergament și transferați-le într-un suport pentru a se răci (macaroanele se pot lipi dacă sunt răcite pe hârtie).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Radeți fin suficientă coajă din portocale pentru a măsura 1 1/2 lingurițe. Strângeți 2 căni de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Suc
2
Bateți gălbenușurile, zahărul și amidonul de cartofi într-o cratiță grea de 1 litru. Adăugați treptat suc, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana se ingroasa si inregistreaza 170 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Suc
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-un castron metalic și se amestecă coaja. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați ocazional până când amestecul este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Congelați în aparatul de înghețată până când este înghețat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Gheață
5
Întindeți semifreddo pe partea plată (de jos) a 6 macaroons și deasupra cu macaroons rămase, cu laturile plate în jos. Înfășurați fiecare în folie de plastic și congelați până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Îndepărtați coaja de portocală cu un cojitor de legume, apoi îndepărtați orice miez alb din coajă. Julienne zest. Strângeți 1 lingură de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Portocaliu
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Acoperiți coaja cu apă rece într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se scurge într-o sită și se clătește sub apă rece. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Gatiti zaharul intr-o cratita grea uscata de 1 litru la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
În timp ce caramelul se gătește, aduceți vinul și coaja la fiert într-o cratiță mică. Înclinați tigaia cu caramel și turnați cu grijă vinul cu coajă (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul. Se amestecă sucurile de portocale și lămâie, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Portocaliu
Lămâie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Lăsați macaroanele umplute să se înmoaie 20 până la 25 de minute la temperatura camerei, apoi serviți cu sirop de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Vin
1
* Macaroanele umplute pot fi înghețate până la 2 zile.* Siropul de vin poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.