Macaroane Creole și brânză

Macaroane Creole și brânză
Macaroanele și brânza Creole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 441 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, ceapă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 563 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroanele intr-o oala mare cu apa clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
Într-o tigaie mică, gătiți cârnații andouille la foc mediu până când ați terminat. Pune deoparte. În aceeași tigaie, topiți 1 lingură de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pesmet și amestecați pentru a acoperi. Se răcește, apoi se amestecă în parmezan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Într-o cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Călește ceapa și țelina până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
În aceeași cratiță, topiți 1 lingură de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Bateți făina, pentru a face un roux alb. Încercați să nu lăsați rouxul să se rumenească deloc, ar trebui să fie alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se amestecă ardeiul și muștarul, apoi se amestecă laptele. Aduceți la fiert la foc mediu, apoi adăugați brânzeturi Gruyere și Cheddar. Fierbeți, amestecând des, până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
GruyereGruyere
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
11
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un 9x13 în tigaie sau o caserolă de dimensiuni similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Transferați macaroanele fierte în vas și aruncați cârnații andouille. Se amestecă amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
13
Presărați amestecul de pesmet și parmezan uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Coaceți timp de 20 de minute sau până când crusta devine maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista