Macaroane cremoase, ușoare și brânză

Macaroane cremoase, ușoare și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui cu sodiu inferior, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane ușoare și brânză cu conopidă, Macaroane și brânză Chipotle ușoare și sănătoase, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați dovleceii, bulionul, laptele și usturoiul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 25 de minute.
Așezați amestecul fierbinte de dovlecei într-un blender.
Adăugați sare, piper și iaurt grecesc.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Așezați amestecul de dovlecei amestecat într-un castron; se amestecă Gruyre, pecorino Romano și 2 linguri Parmigiano-Reggiano. Se amestecă până se combină.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine.
Adăugați pastele în amestecul de dovlecei și amestecați până se combină.
Întindeți amestecul uniform într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați panko și gătiți timp de 2 minute sau până se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 2 linguri de brânză Parmigiano-Reggiano.
Presărați uniform peste amestecul de paste fierbinți. Acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până la bule.
Se presară pătrunjel și se servește imediat.