Macaroane cremoase, ușoare și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui cu sodiu inferior, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane ușoare și brânză cu conopidă, Macaroane și brânză Chipotle ușoare și sănătoase, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați dovleceii, bulionul, laptele și usturoiul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Suc De Fructe
Bulion
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați amestecul fierbinte de dovlecei într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați sare, piper și iaurt grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Piper
Sare
6
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați amestecul de dovlecei amestecat într-un castron; se amestecă Gruyre, pecorino Romano și 2 linguri Parmigiano-Reggiano. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
10
Adăugați pastele în amestecul de dovlecei și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Paste
11
Întindeți amestecul uniform într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați panko și gătiți timp de 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
14
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 2 linguri de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză
15
Presărați uniform peste amestecul de paste fierbinți. Acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Paste
16
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până la bule.