Macaroane clasice coapte și brânză
Macaroanele clasice coapte și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 302 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, macaroane de cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Macaroane Și Brânzeturi Clasice La Cuptor, Macaroane clasice coapte și brânză, și Fannie Farmer ' s Classic macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lapte la microunde la mare timp de 1 1/2 minute. Topiți untul într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Treceți treptat în lapte cald și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se îngroașă.
Bateți sare, piper negru, 1 cană de brânză mărunțită și, dacă doriți, piper roșu până se omogenizează; se amestecă pastele. Puneți amestecul de paste într-un 2-qt ușor uns. vas de copt; se acoperă cu brânza rămasă.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până devin aurii și bulbucați.