Macaroane Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de macaroane. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 26. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare și piper, nucșoară, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Caserola, Caserola Cu Macaroane De Crab, și Caserola cu brânză și macaroane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și ungeți un vas de 2 litri. Fierbeți pastele în apă sărată până la al dente, 7 până la 8 minute.
Topiți 1 Lingură. unt la foc mediu. Saut sunca pana se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Se adauga ceapa; saut 1 minut.
Adăugați spanac; saut 1 minut.
Într-o oală, topiți 4 linguri. unt la foc mediu.
Adăugați făină; bateți și gătiți până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați Worcestershire, sos fierbinte, nucșoară, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa, 7 pana la 8 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în brânzeturi. Îndoiți pastele.
Răspândiți jumătate din amestecul de paste în vas. Se acoperă cu amestec de șuncă, apoi restul de paste.
Se Amestecă 2 Linguri. unt topit cu panko; se presara peste vas.
Coaceți până devin aurii, 20 până la 30 de minute.