Mac și brânză stil Henwood
Mac și brânză Henwood stil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 527 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. 103 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză, lapte, paste fusilli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare sunt Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fusilli și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 12 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o farfurie cu caserole.
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu; gătiți ceapa în margarina topită până la translucid, aproximativ 5 minute.
Bateți făina în amestecul de ceapă; gătiți încă 1 minut. Turnați încet laptele în amestec în timp ce bateți până când laptele este încorporat în întregime.
Adăugați mâncarea cu brânză, brânza albastră, brânza Cheddar, sare, piper și muștar; gătiți și amestecați continuu brânza s-a topit și amestecul este gros; pliați pastele în amestec.
Se toarnă amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.