Mac și brânză souffl 8 cu șuncă de țară de la restaurantul de cartofi dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și souffl de brânză cu șuncă de țară de la restaurantul de cartofi dulci. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 753 calorii. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de slănină, smântână, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 124 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Mac cu cartofi dulci și brânză cu spanac, Sufleu Individual cu conținut scăzut de carbohidrați, conținut scăzut de grăsimi, brânză dulce și ouă, și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți un vas de 2 litri souffl. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele pana abia incepe sa se inmoaie pana la stadiul al dente.
Scurgeți pastele și readuceți-le în oală.
Rezervați 1/2 cană de cheddar. Se amestecă restul de cheddar, brânză albastră și parmezan în pastele fierbinți.
Combinați ouăle, smântâna, smântâna și mărarul într-un castron și bateți bine.
Adăugați-l la amestecul de macaroane. Se amestecă bine.
Încălziți grăsimea de slănină într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați șunca și gătiți timp de 2 minute sau până se încălzește. Se amestecă șunca în paste și se toarnă în tigaia pregătită.
Presărați deasupra cheddarul rezervat.
Coaceți souffl-ul în centrul cuptorului timp de 20 până la 25 de minute sau până când crema este setată.