Mac și brânză la cuptor pentru unul
Mac mac și brânză pentru unul necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 59 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 1. O porție conține 436 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de pudră de ceapă, paste macaroane, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți un vas de supă rezistent la cuptor sau 1 cană de copt.
Umpleți o cratiță mică cu apă și aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele; fierbeți până la fiert, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine și rezervați.
În aceeași cratiță, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă făina, sarea, piperul, pudra de ceapă și laptele; bateți până se omogenizează. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute. Reduceți căldura la minim și bateți 1/3 cană brânză, muștar, sos Worcestershire și sos fierbinte. Se amestecă macaroanele gătite. Puneți macaroanele și brânza în vasul pregătit.
Se presară cu pesmet și 1 lingură de brânză cheddar.
Coaceți, neacoperit, până când brânza este topită și macaroanele sunt încălzite, aproximativ 10 minute.