Ma ' amoul (cookie-uri umplute cu nuci)
Ma 'amoul (cookie-uri umplute cu nuci) ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 35 de porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, făină de semolă, nuci aproximativ măcinate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cookie-uri piruetă imitatoare (cookie-uri de trabuc umplute cu Nutella), Cookie-Uri Umplute Cu Smochine, și Cookie-Uri Umplute Cu Stafide.
Instrucțiuni
Pentru aluat, Așezați făina, grișul, margarina și uleiul într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel.
Adăugați apa treptat, pulsând până se formează un aluat moale. Acoperiți și lăsați deoparte 10-15 minute la frigider.
Pentru umplutură, combinați nucile cu scorțișoara și zahărul.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Fie folosiți matrița ma ' amoul descrisă mai sus, fie luați o bucată de aluat de dimensiunea unei nuci.
Rotiți-l într-o minge și scobiți Centrul. În interior, așezați o linguriță de umplutură de nucă. Cu mâinile, modelați aluatul închis.
Continuați cu restul de aluat.
Așezați cookie-urile pe o foaie de cookie neagră. Cu dinții unei furculițe sau pensete cu o margine zimțată, faceți modele în partea de sus a fiecărui cookie, asigurându-vă că nu pătrundeți în crustă.
Se coace la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Nu se rumenesc; fursecurile ar trebui să arate albe. Mișto. Când este greu, rulați zahărul cofetarilor.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din cartea de bucate Jewish Holiday a lui Joan Nathan de Joan Nathan Copyright (c) 2004 de Joan Nathan publicat de Knopf.Cărțile lui Joan Nathan includ the Jewish Holiday Kitchen, The Children ' s Jewish Holiday Kitchen și Jewish Cooking in America, care a câștigat premiul IACP Julia Child pentru cea mai bună carte de bucate a anului în 1995 și premiul James Beard pentru cea mai bună carte de bucate Americană. Ea contribuie cu articole despre mâncare etnică internațională și caracteristici speciale de vacanță la New York Times, Los Angeles Times Syndicate, revista Hadassah, Food & Wine și Food Arts. Locuiește în Washington, D. C., Împreună cu soțul ei, Allan Gerson, și cei trei copii ai lor.