Lăstari de mazăre și pui în sos de usturoi

Lăstari de mazăre și pui în sos de usturoi
Lăstarii de mazăre și puiul în sos de usturoi necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 152 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ulei vegetal, lăstari de mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 36 de fani. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Amestecați lăstarii de bambus de pui prăjiți în sos de fasole neagră, Scaloppini "pui" Gardein cu sos de Sake Shiitake, lăstari de mazăre și prăjituri cu tăiței Udon, și Lăstari De Mazăre (Lăstari De Mazăre Prăjiți -- Ching Chow Dau Miu).

Instrucțiuni

1
Aruncați fâșiile de piept de pui cu amidonul de porumb într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se presară cu ulei de susan și se aruncă până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
3
Încălziți uleiul vegetal într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Se amestecă puiul și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat. Se amestecă lăstarii de mazăre doar până se ofilesc; se toarnă bulionul de pui și se aduce la foc mic. Gatiti si amestecati cateva minute pana cand bulionul de pui s-a ingrosat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
UsturoiUsturoi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista