Lămâie-rozmarin-usturoi pui și cartofi

Puiul și cartofii cu lămâie-rozmarin-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1080 calorii, 54g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piele, suc de lămâie, pulpe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi noi la grătar cu lămâie, usturoi și rozmarin, Celebrul meu pui cu usturoi de rozmarin și cartofi, și Pulpe de pui prăjite cu rozmarin, cartofi noi, sparanghel și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un castron mediu.
Așezați o tigaie pe aragaz peste 2 arzătoare.
Adăugați 3 Linguri. ulei de măsline și se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu cantitatea dorită de sare și piper; așezați, cu pielea în jos, în tigaie.
Adăugați cartofi. Gatiti 9-10 minute sau pana cand puiul se rumeneste. Întoarceți puiul și turnați amestecul de lămâie peste pui.
Coaceți la 450 timp de 45 până la 50 de minute sau până când puiul este gata.
Serviți puiul cu sos și pâine franceză.