Lămâie piper Acini di Pepe

Lămâie piper Acini di Pepe
Lemon Pepper Acini di Pepe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți parmigiano-reggiano, piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Acini Di Pepe, Salată Acini di Pepe, și Supă de pui cu spanac și grâu integral Acini di Pepe.

Instrucțiuni

1
Gatiti acini di pepe intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 3 litri de apa) pana la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastinaPastina
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Topiți untul în aceeași oală cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc și se amestecă pastele, brânza, coaja, piperul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 cană de apă de gătit (se adaugă mai mult pentru a se umezi dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
PastePaste
ApăApă
SareSare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista