Lămâie-ghimbir cu caise
Lămâie-ghimbir cu caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, topping bătut, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Granola cu caise și ghimbir, Caise Fripte Cu Frisca De Ghimbir, și Pui cu caise proaspete, ghimbir și migdale crăpate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat în apă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie, margarina și ghimbirul. Apăsați folie de plastic sau hârtie cerată pe suprafață. La frigider aproximativ 4 ore sau până la răcire.
Într-un castron mare, amestecați ușor amestecul de zahăr în topping bătut.
Într-un castron mare de sticlă transparentă, așezați o treime din cuburile de tort.
Întindeți o treime din amestecul de lămâie peste cuburi de tort. Se acoperă cu o treime din caise. Repetați de două ori. Acoperiți și refrigerați 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore.