Lămâia de mere cu brioșe de scorțișoară este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 196 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărul granny smith, zahărul, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Briose cu scorțișoară de mere cu un Topping crocant de scorțișoară, Brioșe de mere condimentate cu glazură de scorțișoară de mere, și Brioșe de mere condimentate cu glazură de scorțișoară de mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți 12 căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-un castron separat, cremă împreună 1/2 cană zahăr, ouă, unt, coajă de lămâie, suc de lămâie și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă ingredientele cremate în amestecul de făină până se umezesc uniform. Îndoiți merele. Puneți lingura în cupele de brioșe pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
4
Se amestecă 1 lingură de zahăr și scorțișoară și se presară peste vârfurile aluatului de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
5
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește cu 1 până la 2 minute înainte de a ieși pe rafturi pentru a se răci complet.