Lămâie-Busuioc Shortbread
Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Busuioc De Lămâie, Cookie-Uri Cu Busuioc De Lămâie, și Cookie-Uri Cu Busuioc De Lămâie-Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-un robot de bucătărie, rotiți untul, 1/2 cană de zahăr, coaja de lămâie rasă, sucul de lămâie, făina, amidonul de porumb și frunzele de busuioc până se omogenizează.
Apăsați aluatul în două tigăi de tort de 8 inci cu jante detașabile. Apăsați dinții unei furculițe în jurul marginilor pentru a face un model de creastă, apoi străpungeți aluatul cu furculița în linii paralele la aproximativ un centimetru distanță.
Coaceți până la atingere fermă și ușor rumenită, aproximativ 45 de minute (40 în cuptor cu convecție).
Presărați rondele fierbinți cu 2 linguri de zahăr.
Îndepărtați jantele de tigaie și tăiați fiecare rundă, cât este încă caldă, în 12 sau 16 pene.
Lăsați să se răcească complet pe fundul tăvii de pe rafturi, apoi îndepărtați pene și serviți sau păstrați etanș până la 1 săptămână.