Lămâie Busuioc Pesto Friptură De Fier Plat

Lămâie Busuioc Pesto Friptură De Fier Plat
Lemon Basil Pesto Flat Iron Steak este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 546 calorii, 37g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, nuci de pin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este minunat. Încercați Lămâie Busuioc Pesto Friptură De Fier Plat, Friptură de fier plat cu Pesto de piper Piquillo, și Friptură de fier plat la grătar cu unt de Pesto de fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă 4 căței de usturoi într-un robot de bucătărie până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați busuiocul și nucile de pin și pulsați de câteva ori pentru a combina. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline, oprindu-vă o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Așezați parmezanul, sucul de lămâie și fulgii de ardei roșu în robotul de bucătărie și pulsați până la amestec. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Frecați fripturile plate de fier cu 2 căței de usturoi tocat, condimentați după gust cu sare și piper, apoi dați deoparte. Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Grătați fripturile la gradul dorit de coacere pe grătarul preîncălzit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Ungeți fripturile ocazional cu puțin din sosul pesto. După ce ați terminat, serviți acoperit cu pesto-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista