Lămâi Conservate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați lămâile conservate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 16 și costă 16 cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi Conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea și șofranul.
Așezați o felie de lămâie în fundul unui recipient de sticlă cu 2 căni cu gură largă.
Se presară cu un amestec de sare. Repetați straturile cu feliile de lămâie rămase și amestecul de sare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 3 zile.
După 3 zile, apăsați feliile de lămâie cu o lingură.
Se toarnă sucul și uleiul peste felii de lămâie.
Așezați un ramekin, o ceașcă de cremă sau o piatră decorativă curată deasupra feliilor de lămâie (pentru a le cântări). Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 5 zile.
Îndepărtați greutatea și acoperiți cu capacul recipientului.
Notă: lămâile conservate pot fi păstrate la temperatura camerei până la o lună sau refrigerate până la 6 luni.