Lychee zmeură și Nougatine Tart sau tarte Litchis Framboises Nougatine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lychee Raspberry și Nougatine Tart sau tarte Litchis Framboises Nougatine. Această rețetă servește 8. O porție conține 633 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, piure de zmeură, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză Nuga, Sorbet De Fraises Et De Framboises-Căpșuni Și Zmeură, și Nu Putinei Lychee Și Zmeură Swirl Inghetata Cel Mai Bun Lick! 200 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 (8.5-inch) tigaie tarta;
Cerneti faina intr-un bol mare.
Adăugați cuburile reci de unt și frecați în făină.
Adăugați zahărul pudră, migdalele măcinate și oul bătut. * Frământați aluatul cu călcâiul mâinii, adunați-vă într-o minge. Aplatizați aluatul, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească în fundul frigiderului.**
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți inelul de tartă, așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Scoateți aluatul din folia de plastic, tăiați-l în 2 bucăți și rezervați 1 bucată pentru o altă utilizare.
Rulați aluatul cât mai subțire posibil, ar trebui să fie cu 1 1/4 inci (3 cm) mai mare decât inelul de tartă.
Rotiți aluatul în jurul știftului de rulare și glisați-l în inelul de tartă, apăsați aluatul în baza inelului de tartă și în sus pe laturi.
Rotiți știftul peste marginile inelului de tartă, apăsând ferm pentru a îndepărta excesul de aluat. Puneți baza de aluat dulce de patiserie cu o furculiță. La frigider 20 de minute.
Crema untul înmuiat cu zahărul folosind un bici.
Adăugați migdalele măcinate și amestecați bine.
Adăugați oul și amestecați pentru a combina.
Se transferă într-o pungă de patiserie și se rezervă la frigider.
Este recomandabil să aliniați inelul de tartă cu hârtie pergament și fasole uscată (greutăți de plăcintă), coaceți parțial orb în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Îndepărtați hârtia pergament și fasolea uscată. Pipe un strat de cremă de migdale pe baza coajă tartă coapte parțial orb. Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F, întoarceți tarta la Coacere timp de 10 minute, crema de migdale trebuie doar setată. Desfaceți tarta și lăsați să se răcească. Nu opriți cuptorul.
Nougatina de semințe de susan: aduceți la fiert glucoza, zahărul și smântâna.
Se toarnă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, se presară cu semințe de susan și se coace într-un cuptor preîncălzit la 325 grade F timp de 10 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se lasă să se răcească pe foaia de copt, se rupe în cioburi.
Încălziți piureul de zmeură într-o cratiță mică.
Combinați amidonul din cartofi și zahărul și adăugați-l în cratiță.
Bateți și aduceți la fierbere. ***
Se scoate de pe foc, se adaugă frunzele de gelatină înmuiate și se amestecă pentru a se combina.
Transferați într-o pungă de patiserie; nu lăsați să se fixeze (odată rece, gelatina se va seta rapid).;
Pipe un strat de zmeură cremoasă peste crema rece de migdale pentru a umple tarta.
Scurgeți licheii pe prosoape de hârtie. Aranjați lychees și zmeură pe crema de zmeură și decorați cu cioburi de nougatină de semințe de susan.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin entuziast top 100 cele mai bune cumpără de 2018Chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Columbia Valley din Washington. Scopul lor este de a crea o epocă Riesling răcoritoare, aromată, medie-uscată după epocă. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Împerecheați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.