Luni-noapte fasole roșie și orez

Luni-noapte fasole roșie și orez
Luni-noapte fasole roșie și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 298 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, orez, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Luni Seara Speciale, și Salata de luni seara a palmei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cârnații, ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați fasolea, bulionul de pui, chimenul, cimbrul, frunza de dafin și piperul după gust și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Serviți fasolea peste orez și deasupra cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista