Lumpia-rulouri filipineze de creveți și ouă de porc

Lumpia-rulouri filipineze de creveți și ouă de porc
Rețeta Lumpia-creveți filipinezi și rulouri de ou de porc este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 75. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, creveți, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Lumpia Vegetariană (Rulouri De Primăvară Filipineze), Ușor Filipineză Lumpia, și Lumpia Rolls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea de porc măcinată, creveții, ceapa, morcovii, ceapa verde, sosul de soia, sarea, piperul și MSG într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
MsgMsg
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Trageți un înveliș de pe teanc și acoperiți ambalajele rămase cu o cârpă umedă.
3
Așezați ambalajul pe o suprafață de lucru.
4
Așezați o linie subțire, aproximativ lățimea degetului mic, pe o parte a ambalajului, la 1/2 inch de marginea ambalajului.
5
Rulați ambalajul strâns în jurul umpluturii și sigilați marginile cu albus de ou. Repetați realizarea rulourilor cu ambalajele și umplutura rămase și tăiați rulourile în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Încălziți uleiul într-o tigaie grea sau friteuză la 375 grade F (190 grade C). Prăjiți 3 sau 4 lumpia odată, rotind o dată, până când rulourile plutesc și devin maronii aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții75
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista