Luffa aburită cu usturoi și ulei de ardei iute

Rețeta Luffa aburită cu usturoi și ulei de ardei iute este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 68 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 46 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei iute, zahăr, carne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Okra aburită cu usturoi și piper, și Lime Aburit Curry Cod & Chili Usturoi La Cuptor Cartofi Dulci Cartofi Prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, curățați doar crestele de pe luffa, lăsând benzi de piele verde. Dacă luffa este mai veche decât vârsta ideală și pielea pare dură, îndepărtați toată pielea.
Tăiați luffa pe jumătate pe lungime.
Tăiați pe diagonală în felii de 1/2 inch.
Într-o cratiță mică aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand bulionul se reduce la 3 linguri.
Așezați feliile de luffa într-un castron superficial de 9 inci.
Presărați luffa cu ulei de susan, sare, zahăr și piper. Se amestecă bine amestecul de bulion redus.
Așezați farfuria într-un abur sau wok și aburiți la foc mare până când luffa este abia fragedă și străpunge ușor cu vârful cuțitului, 5 până la 8 minute.
Încălziți o tigaie wok sau sote la foc mediu.
Adăugați în 2 linguri de ulei.
Adăugați usturoiul și ardeii iute, amestecând doar până când usturoiul devine maro deschis.
Stropiți usturoiul fierbinte și uleiul de chili peste luffa gătită.