Stropiți cu o parte din pansament și serviți pansamentul rămas pe lateral.Multe note (actualizat 1/10/14):muschiulet de porc: așa cum am menționat în 2007, am făcut acest lucru cu muschiulet de porc, mai degrabă decât umărul de porc solicitat și încă mai fac. Deoarece timpul de gătire este relativ scurt, iar umărul de porc este atât de gras, am fost îngrijorat de faptul că grăsimea nu se va stinge în perioada de timp în care se află în cuptor. Filetul de porc este superb aici; vine deja în benzi late de aproximativ 2 până la 3,5 inci, dar chiar îmi place să - l înjumătățesc pe lungime în două benzi care pot fi tăiate în medalioane mici, perfecte pentru o salată. În anii de când am împărtășit această rețetă (mai exact 2011), USDA a redus (spre deliciul bucătarilor și restaurantelor, care au preferat-o întotdeauna în acest fel) temperatura internă recomandată de gătit a cărnii de porc de la 71° la145 și acest lucru a îmbunătățit semnificativ textura și aroma filetului.Carne vs. volumul de legume: în timp ce sunt totul pentru o masă centrată pe legume și prefer cu adevărat carnea ca garnitură decât ca piesă centrală, de fiecare dată când fac asta, cred că rețeta ar beneficia fie de dublul porcului, fie de jumătate din legume. Poate doar că carnea de porc este atât de bună, așa că merge repede. Chiar dacă nu dublează carnea de porc, cantitatea de castraveți și fasole verde pare deosebit de mare pentru o salată de această dimensiune. Modificați cantitățile la gusturile dvs. anticipate (carne mai grea, mai puțin fasole verde sau altele asemenea etc.).Pansamentul: este bine, știi? Dar în anii de când am împărtășit această rețetă, am împărtășit un alt fel de mâncare cu tăiței-carne-legume care are un sos pe care îl prefer ca pansament aici. Sosul de scufundare din aceste tăiței reci cu pui de var de arahide (cu sos de pește, zahăr brun, suc de lămâie, usturoi și ardei iute) este aromat cu îndrăzneală și perfect echilibrat. Dacă aceste ingrediente vă atrag, încercați-l aici ca pansament.Sare: gustați sosul hoisin-soy-sake înainte de a adăuga sarea suplimentară; s-ar putea să descoperiți că nu aveți nevoie de ea. (Am găsit acest lucru chiar și atunci când folosesc sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și ID predică acest lucru spunând că probabil deja ne place sarea mai mult decât ar trebui.) Rulouri de vară: rămân convins că resturile din această salată ar face rulouri excelente de vară, învelite în hârtie de orez de 8 inci rounds.Do înainte: carnea de porc nealcoolizată se păstrează, învelită în folie și răcită, până la 3 zile, sau congelată, învelită strâns în folie de plastic și plasată într-o pungă de plastic sigilată, până la 1 lună.Vezi mai multe: Data de noapte, carne, fotografie, salată, vietnameză