lovit bucătărie

lovit bucătărie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă smitten kitchen. Această rețetă face 10 porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, morcovi, mango copt ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie.

Instrucțiuni

1
Carne de porc prăjită: puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 191°. puneți apă de 1/2 inch într - o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și așezați un suport metalic deasupra tigaiei (raftul nu trebuie să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada și aranjați fâșii de porc la o distanță de 1 inch pe raft. Se prăjește în cuptor 15 minute.Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță de 1 litru, apoi fierbeți 1 minut (marinada poate părea coagulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
3
Se ia de pe foc.
4
Periați ambele părți de porc cu puțină marinată și prăjiți încă 10 minute. Periați cu generozitate ambele părți de carne de porc cu marinată din nou și prăjiți, ungând de 2 sau 3 ori, încă 10 minute. Vă recomandăm periaj ori de câte ori este nevoie pentru a utiliza marinata sus; nu vei regreta.Creșteți temperatura cuptorului la 204° și prăjiți carnea de porc până când fâșiile sunt de culoare mahon și caramelizate pe margini, cu 10 până la 15 minute mai mult (umărul de porc va avea nevoie de cel mai mult timp, cel mai puțin filet; timpul total de gătit va fi de aproximativ 50 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Friptură De PorcFriptură De Porc
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute.Faceți pansament în timp ce prăjiți carnea de porc: amestecați toate ingredientele pentru pansament într-un blender până se omogenizează. (Vezi nota de mai jos despre un pansament alternativ.) Gătiți tăiței și fasole în timp ce carnea de porc termină prăjirea: înmuiați tăiței în apă rece pentru a acoperi până când sunt flexibile, aproximativ 15 minute, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FasoleFasole
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați tăiței în jumătate cu foarfece de bucătărie.Gatiti fasolea intr-o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Transferați cu un skimmer sau o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând lichidul de gătit în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SkimmerSkimmer
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scurgeți fasolea și uscați-o.Întoarceți lichidul de gătit cu fasole la fierbere, apoi gătiți tăiței, neacoperiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FasoleFasole
9
Scurgeți fidea în colander și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Tăiați cât de multă carne de porc doriți pentru salată peste cereale în felii groase de 1/4 inch. Aruncați tăiței cu 1/4 cană de pansament într-un castron. Aruncați fasolea lungă cu 2 linguri de pansament într-un alt castron. Aranjați carnea de porc, tăiței, fasolea și ingredientele rămase pentru salată pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FasoleFasole
BoabeBoabe
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu o parte din pansament și serviți pansamentul rămas pe lateral.Multe note (actualizat 1/10/14):muschiulet de porc: așa cum am menționat în 2007, am făcut acest lucru cu muschiulet de porc, mai degrabă decât umărul de porc solicitat și încă mai fac. Deoarece timpul de gătire este relativ scurt, iar umărul de porc este atât de gras, am fost îngrijorat de faptul că grăsimea nu se va stinge în perioada de timp în care se află în cuptor. Filetul de porc este superb aici; vine deja în benzi late de aproximativ 2 până la 3,5 inci, dar chiar îmi place să - l înjumătățesc pe lungime în două benzi care pot fi tăiate în medalioane mici, perfecte pentru o salată. În anii de când am împărtășit această rețetă (mai exact 2011), USDA a redus (spre deliciul bucătarilor și restaurantelor, care au preferat-o întotdeauna în acest fel) temperatura internă recomandată de gătit a cărnii de porc de la 71° la145 și acest lucru a îmbunătățit semnificativ textura și aroma filetului.Carne vs. volumul de legume: în timp ce sunt totul pentru o masă centrată pe legume și prefer cu adevărat carnea ca garnitură decât ca piesă centrală, de fiecare dată când fac asta, cred că rețeta ar beneficia fie de dublul porcului, fie de jumătate din legume. Poate doar că carnea de porc este atât de bună, așa că merge repede. Chiar dacă nu dublează carnea de porc, cantitatea de castraveți și fasole verde pare deosebit de mare pentru o salată de această dimensiune. Modificați cantitățile la gusturile dvs. anticipate (carne mai grea, mai puțin fasole verde sau altele asemenea etc.).Pansamentul: este bine, știi? Dar în anii de când am împărtășit această rețetă, am împărtășit un alt fel de mâncare cu tăiței-carne-legume care are un sos pe care îl prefer ca pansament aici. Sosul de scufundare din aceste tăiței reci cu pui de var de arahide (cu sos de pește, zahăr brun, suc de lămâie, usturoi și ardei iute) este aromat cu îndrăzneală și perfect echilibrat. Dacă aceste ingrediente vă atrag, încercați-l aici ca pansament.Sare: gustați sosul hoisin-soy-sake înainte de a adăuga sarea suplimentară; s-ar putea să descoperiți că nu aveți nevoie de ea. (Am găsit acest lucru chiar și atunci când folosesc sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și ID predică acest lucru spunând că probabil deja ne place sarea mai mult decât ar trebui.) Rulouri de vară: rămân convins că resturile din această salată ar face rulouri excelente de vară, învelite în hârtie de orez de 8 inci rounds.Do înainte: carnea de porc nealcoolizată se păstrează, învelită în folie și răcită, până la 3 zile, sau congelată, învelită strâns în folie de plastic și plasată într-o pungă de plastic sigilată, până la 1 lună.Vezi mai multe: Data de noapte, carne, fotografie, salată, vietnameză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SosSos
Umăr De PorcUmăr De Porc
Zahăr BrunZahăr Brun
Fasole VerdeFasole Verde
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
CastraveteCastravete
CarneCarne
PastePaste
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Sos HoisinSos Hoisin
ArahideArahide
RolaRola
DateDate
VarVar
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 66 Comentarii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista