lovit bucătărie
Bucătărie lovit ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de linguri de suc de lămâie, lapte de unt cu conținut scăzut de grăsimi, onios și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare sunt lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii și blanch într-o oală mare de apă clocotită 10 secunde. Transferați imediat cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a se răci. Cojiți roșiile și tocați-le. (Frații Lee. sugerează și însămânțarea roșiilor, dar am tras linia acolo.) În caz contrar, tocați roșiile cu pielea.
Așezați salată, verdeață, 3 căni de pâine prăjită de porumb, ceapă și roșii într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Stropiți cu sos de zară, condimentați cu sare și piper și aruncați din nou.
Serveste immediately.Do înainte: dacă faceți acest lucru pentru un picnic sau o oală-noroc și oh, ar trebui să vă sugerez să păstrați crutoanele într-un recipient, pansamentul în altul și amestecul de salată într-o treime; acesta este cel mai bine proaspăt asamblat sau în cele 30 de minute după.Zară-Pansament De Var
Adaptat din cartea de bucate Lee Bros. Southern
Mai puțin greu decât un pansament tradițional de zeiță verde, dar oh-atât de mult mai verde decât pansamentul meu standard de zară, acest lucru ar fi la fel de bun pe o salată ca și o baie (adăugați 1/3 cană smântână sau crme frache și un pic mai multă sare) pentru ceva prăjit. (Ei sugerează okra, roșii verzi, stridii sau pui hush. Eu spun da, te rog.) 3/4 căni întregi sau cu conținut scăzut de grăsimi (de preferat întreg)5 linguri de suc de lămâie proaspăt stors (se spune de la 3 la 4 lămâi; aveam nevoie doar de 1 1/2)2 linguri de ulei de măsline1 lingură oțet de mere (opțional, acesta a fost adăugarea mea pentru a-i da mai mult zing)1 lingură de miere1 / 4 cană busuioc proaspăt tocat fin1/4 cană
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic până se combină. Poate acoperit bine și depozitate în frigider până la două zile.Pâine De Porumb Subțire, Crocantă
Adaptat din Lee Bros. Southern Cookbook1 lingură untură sau unt nesărat1 1/2 căni făină de porumb măcinată cu piatră1 linguriță praf de copt1 linguriță bicarbonat de sodiu1/2 linguriță sare1 linguriță zahăr1 ou mare1 1/2 căni de lapte integral sau cu conținut scăzut de grăsimi (este preferat întregul, iată cum vă puteți face singur)2 linguri
Preîncălziți cuptorul la 232°. Ungeți o tigaie de 12 inci cu o lingură de untură sau unt, lăsând orice exces în tigaie și puneți-l în oven.In un castron mare, amestecați ingredientele uscate împreună. Într-un castron mediu, bateți oul până se spumează și apoi bateți în zară.
Adăugați ingredientele umede la cele uscate și amestecați bine. Topiți untul rămas într-o abilitate mică (sau cuptorul cu microunde) și bateți untul în aluat.În timp ce grăsimea din tigaia mare fumează, scoateți cu grijă tigaia din cuptor și rotiți grăsimea în jur pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale.
Se toarnă aluatul în tigaie; ar trebui să sfârâie atrăgător, spun frații Lee.
Coaceți timp de 15 minute sau până când vârful pâinii se rumeneste și marginea s-a îndepărtat de partea laterală a tigaiei.
Scoateți din cuptor și fie serviți fierbinte, în șase pene, fie lăsați să se răcească și rezervați pentru salata de pâine de porumb (deasupra).Vezi mai multe: rucola, ierburi, fotografie, salată, vară, roșii
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 134 Comentarii