Louisiana midie "sos Piquante" cu pâine de usturoi

Louisiana midie

Instrucțiuni

1
În timp ce sosul fierbe, faceți pâine cu usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu un vârf de sare. Într-o cratiță mică topiți untul la foc moderat și amestecați pasta de usturoi. Înjumătățiți pâinea orizontal și periați untul de usturoi pe părțile tăiate. Pe o foaie de copt se fierbe pâinea la aproximativ 4 inci de la foc până devine aurie, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Amestecați midiile în sos și fierbeți, acoperite, 4 până la 8 minute sau până când midiile sunt deschise. (Aruncați orice midii nedeschise după 8 minute.) Împărțiți midiile între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Condimentează sosul cu sare și oală peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Serviți pâinea pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Serve bread on the side.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista